Valpar Goliat-Flow

Strömsfors kennel

Video på Flow förd av mig efter en veckas träning tillsammans.

Flow är en väldigt naturlig och okomplicerad vallhund. Hon är en typisk Strömsforshund, öppet huvud. stark samarbetsvilja, naturliga bågar och bra djurkänsla. Flow är godkänd på VP. Hela Flows kull har utmärkt sig genom sin naturliga vallning och "på och avstängningsknapp" i vallning, i andra tävlingsformer och i vardagen.

 

Flow har ett väldigt bra psyke. Flows matte, Sandra Berntsson, har i första hand satsat på lydnadstävlande (Flow är Lydnadschampion) och hon utmärker sig genom sina jämna resultat och coola temperament.

 

 

Tomas Westmans Flip är en stark hane med bra driv men ändå mycket samarbetsvilja. Flip har fått många bra söner och döttrar, bla Vallhundens Miss Decibel som kom nia på årets unghunds-SM. Flip deltog på SM Får i år.

 

STRÖMSFORS FLOW REGV1569/2010

nedkom med sex valpar den 30 november!

pappa är

 

WINDANNS GOLIAT/FLIP REGV1605/2010

alla valpar är tingade.

 

 

 

 

Fyra dagar gamla valpar!

Jag heter Åsa Lindén Book och har sysslat med vallhunder sedan början av 80-talet då jag skaffade min första border collie.

 

Jag har alltid haft ett stort intresse för avel och föder upp hundar under kennelnamnet Strömsfors.

 

Avelsmålet för kenneln är stabila, mycket samarbetsvilliga hundar, med stor djurkänsla kombinerat med stark drivvilja. Kombinationen av min grundtik Strömsfors Rut och den import jag gjorde på 90-talet - Tom, har tillsammans lagt grunden för de hundar kenneln producerat och fortfarande producerar. Målsättningen är att få fram bra hundar för det dagliga arbetet på gården, som även kan hävda sig på vallhunds-tävlingar. Under åren har en hel del Strömsfors-hundar visat framtassarna på tävlingsbanan.

 

Sedan mitten av 80-talet har jag även varit instruktör i nuvarande Sjuhäradsvallarna och har hållit ett stort antal kurser genom åren.

VALPAR

valpar

VIDEOS